Bilder norske gutter hva er rimming homo

bilder norske gutter hva er rimming homo

Strap on er nok fremdeles ganske langt unna, men hvem vet.. Virker som menn har størst sperre der, jeg har jo ymtet frempå jeg. Ikke fordi jeg tenner så mye selv på å gjøre det, men vil jo gi partner størst mulig nytelse. Har fått stikke fingeren inn på en, ellers har jeg klart å snike tunga borti på en annen og fått god respons på det.

Kanskje vi kan ta det litt lengre etter hvert. Kunne godt ha puttet en liten vibrator inn der om han hadde bedt om det, men han er nok fremdeles et hakk mer skeptisk til det der enn meg. Jeg forstår det jo godt, analsex føles veldig intimt for meg også, og de første gangene veldig skummelt.

Det er nok ikke bare homofobi som er greia, de jeg har snakket med det om har litt mer den samme angsten som damer - redd for å drite seg ut, bokstavelig talt. Den gangen jeg rimmet han så var det under et bondagescenario hvor jeg var den dominante. Vurderer å ta frem vibratoren neste gang, men vil jo ikke voldta fyren heller. Under et slikt scenario så er det jo imidlertid ydmykelse som er halve poenget, og jeg tror kanskje det hadde gått hjem.

Eller blir det for drøyt å introdusere noe slikt når han er fastbundet og hjelpesløs? Skal nevnes at anale gleder ikke er hverdagslig, det er noe man gjør innimellom og er en hyggelig variasjon. Det blir ikke griseri om man spiser sunt for da får man automatisk en fast avføring. Dermed så kreves det ingen tarmskylling osv. Normale dobesøk er bra nok.

Hvis kjæresten min ville jeg skulle tatt han i rævva, enten det var med en finger eller dildo, så hadde jeg sagt klart og tydelig NEI.

Det samme gjelder for egen del. Jeg vil absolutt ikke ha noe der bak. Synes det er like unaturlig å rote rundt i tarmbakerier både for kvinner og menn. Rumpa mi er enveiskjørt, og det er heldigvis kjærestens også. Jeg slikket min eksmann ofte der bak når vi hadde sex og innimellom fingret jeg han også. Han synst det var deilig. Han hadde sey rumpe og ikke hår.

Det er kun han jeg har gjort det på for med han var jeg trygg på. Det er jo bare til å utforske og man kan ikke si at man ikke liker det om man ikke har prøvd det. For meg er ingenting ekkelt når det gjelde sex, uten om urin og bæsj.

Dersom dere søker på emne og leser om menss erogene soner finner dere at det er mye man kan gjøre der bak som en mann vil få nytelse av, men man prøve seg forsiktig frem. Jeg er en gutt som bare digger analstimulering både fra andre gutter og fra dama. Hun digger å ta meg med strap-on og vibrerende butplugs, hun digger opplevelsen dette gir meg, helt sinnsykt sterke og deilige orgasmer på meg og det tenner henne vilt: Hvis man spør heteroseksuelle par der kun den ene liker å bli tatt i rumpa, så vil vel svaret være "hun" i et overveldende antall tilfeller?

Mulig jeg er forutinntatt, men jeg tipper dette er rangeringen:. Er enig med deg der. Selv om det er flere som faller utenfor denne rangeringen så tror jeg den er ganske gjengs om man ser det store bildet. Menn har blitt mer våken for at de har en ekstra ting de kan prøve.

Flere nettsteder som har sex spalter har prøvd å gjort kvinner og menn oppmerksom på prostata som et nytelsessenter og ikke bare noe som forbindes med gamle menn og kreft. Fokuset har ofte blitt dreid på kvinnens nytelse tidligere, men heldigvis har mannens nytelse også blitt satt i fokus.

Det er mer som ligger i mannens seksualitet enn å dra forhuden fort fram og tilbake til melka kommer ut. Finger i rompa hans er helt naturlig for oss, men ta ham med strap on?? Kunne aldri tenkt meg å, ta en mann. Nei, kunne og ville aldri gjøre det. Liker det ikke, synes det eruinteressant, kjedelig og helt poengløst. Det mest fjerne jeg kan komme på. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Menn og analsex » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Report post  ·  1. Posted May 29, Er det like naturlig med analsex for menn som for kvinner?

Share this post Link to post Share on other sites. Guest Airi Chikako   0 0. Report post  ·  2. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  3. Men dersom du og din partner kan snakke åpent om sex, ikke glem å snakke litt om bakdelene deres også. Er du usikker på om partneren din er nysgjerrig på analsex, spør først og ikke etterpå, sier Tristan Taormino, kvinnen bak boken The Ultimate Guide to Anal Sex For Women, til nettmagasinet Tango.

Analsex er likevel opphissende for mange. Noen menn kan like tanken på at det er trangere der bak, noe som gir et større press rundt penis, mens noen kvinner kan tenne på ideen om å bli fylt opp, eller fylt flere steder samtidig. Analsex-tilhengere beskriver orgasmene de får ved analsex som utenomjordiske, som fyrverkerier, når temaet er luftet på C-punktet. Klitoris kan stimuleres indirekte på mange måter og spiller nok også inn i denne sammenhengen.

Menn har på sin side den fordelen at de har en prostatakjertel som kan stimuleres ved ulike former for analsex, utdyper psykolog og spesialist i klinisk sexologi, Anita Skrautvol, ved Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi IKST. De fleste som praktiserer analsex bruker heller ikke penis, men tunge, fingre eller en eller annen form for leketøy som er designet for analt bruk. Det er heller ikke så vanlig med penetrering som mange tror, de fleste nøyer seg med å stimulere området rundt anus.

Det er tross alt her alle nervene ligger Psykolog Anita Skrautvol anbefaler alle som er nysgjerrige på noe, enten det er analsex eller noe annet, å ta en titt i arkivet til spaltisten Dan Savage. Men selv om eksperter anslår at ett av fire heterofile par praktiserer analsex er det fremdeles mest tabu for heterofile menn. Er jeg homo eller kan jeg bli det, lurer de, når de oppdager at de liker en finger bak når de har sex med partneren, eller det å sitte på en analplugg når de har sex med seg selv.

Alt en mann og en kvinne gjør sammen er hetero-sex, og sex mellom to menn eller to kvinner er homo-sex - dersom det er viktig for dere å definere slikt. Man kan gjøre mye av det samme, det kommer bare an på hvem du har det med - så slapp av, pust ut og kos deg med det du liker, sier Skrautvol.

Sexspaltist og forfatter Tristan Taormino går så langt som å si at alle menn bør prøve analsex. Mange menn kan synes det er rart i starten, men hun anbefaler å gi det et hederlig forsøk. For prostatakjertelen sin skyld, mannens g-punkt. Et annet viktig moment når det kommer til analsex er at rumpa ikke er selvsmurt slik for eksempel skjeden er. Man er derfor helt avhengig av å tilføre fuktighet selv , i form av glidemiddel.

Dette gjelder selvsagt også for menn. Vær veldig generøs her, det er mye bedre med litt for mye enn litt for lite. Deretter er det viktig å puste. Skal noe som helst inn, enten det er lite eller stort, må muskulaturen slappe av, sier psykologen. Bruk tungen og fingrene, massere lett eller legg noe som vibrerer rundt dette området og prøv deretter, veldig sakte, å føre noe inn.

Fortsett å puste, ta inn hver bit av selve opplevelsen: Hvordan kjennes det her? Får man ikke til å slippe er det bedre og skifte fokus å vente litt, eller gjøre det en annen dag i stedet, legger hun til. Hovedregelen er aldri å føre noe som har vært bak, inn i skjeden. Våtservietter er greit å ha i nærheten, og ekstra kondomer i fall dere bytter fra bak, til fram, i løpet av akten.

Ved ikke å bruke kondomer kan man bli smittet av seksuelt overførbare infeksjoner SOI. Vann - og silikonbaserte glidemidler egner seg best sammen med kondomer. Hold dem derfor rene, for å unngå at de blir eventuelle kilder til smitte.

Da er det også viktig at man stimulerer ellers først, og bruker masse glidemiddel. Da blir det heller ikke sånn «Oi, nå har vi analsex», men man er mer i den kåte modusen der det er én av flere ting, sier Anita Skrautvol. Forspill og til og med vaginalsex er et must for mange før man går «dit», og mange kvinner trenger klitorisstimulering både før og underveis for å slappe av. Det holder ikke bare å være opphisset kroppslig heller, hodet må også være med. Når dere til slutt har bestemt dere for å gi det et forsøk, start med en beskjeden analplugg og øk heller størrelsen på den etter hvert.

Sex skal ikke gjøre vondt, så ta det rolig, sier Tristan Taormino. Kanskje særlig ved analsex er det også et poeng ikke å bli for opphengt i teknikker og punkter. Da kan man fort komme galt av sted, skal vi tro psykolog Anita Skrautvol. Det man bør jobbe med i stedet er å være til stede i sin egen kropp og i situasjonen. Dette gjelder kanskje også spesielt ved anallek, for prøver du å være et annet sted da, blir det sannsynligvis ikke veldig digg.

Det er også kun gjennom god tilstedeværelse at du klarer å være oppmerksom nok på partnerens reaksjoner og signaler, som ofte er subtile og lette å gå glipp av hvis fokuset er et annet sted, oppsummerer hun.

Dette er ment som informasjon og inspirasjon til nysgjerrige. Se på det som å utforske erogene soner:. Et kjent triks er at den som blir tatt analt kan forsøke å slappe av og klemme litt til, når partneren trenger inn. Fungerer det ikke så bra, prøv 15 sekunders trikset. Sett en finger, penis eller leketøyet mot analåpningen og trykk forsiktig i 15 sekunder. Åpningen vil da som oftest gi etter. Å bruke fingrene er en fin måte å beholde styringen på når man utforsker et nytt område. Menn kan for eksempel prøve å finne prostatakjertelen p-punktet, mannens g-punkt som kan føles med fingrene ca.

Akkurat som kvinner er ulike i forhold til følsomhet i skjeden, er det også individuelle anatomiske forskjeller hos menn.

.

HOMOSEKSUELL SEX IN THE CITY MASSASJE SKØYEN

: Bilder norske gutter hva er rimming homo

MENN SOM SEXER MED MENN SEXTREFF BØSSE NORGE Homo trondheim escorts eskorte trøndelag
Treningsblogg gutter bøsse prague escort incall Dating homoseksuell nett escort snap
Bilder norske gutter hva er rimming homo Kanskje særlig ved analsex er det også et poeng ikke å bli for opphengt i teknikker og punkter. Begge to finnes også for Kindle, hvis man vil ha dem på «lesebrett». Jeg hadde ikke stilt opp på noe "putte ting oppi" lek med ham, men jeg stiller meg åpen til forslag om misbruk av min, dersom han skulle få det for seg. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Homseporno til glede for alle «filer» — Homse-pornografen Jean-Daniel Cadinot visste også hvordan å tenne en kvinne!
Gratis melding escort aalborg homo 18

Skal nevnes at anale gleder ikke er hverdagslig, det er noe man gjør innimellom og er en hyggelig variasjon. Det blir ikke griseri om man spiser sunt for da får man automatisk en fast avføring. Dermed så kreves det ingen tarmskylling osv. Normale dobesøk er bra nok. Hvis kjæresten min ville jeg skulle tatt han i rævva, enten det var med en finger eller dildo, så hadde jeg sagt klart og tydelig NEI.

Det samme gjelder for egen del. Jeg vil absolutt ikke ha noe der bak. Synes det er like unaturlig å rote rundt i tarmbakerier både for kvinner og menn. Rumpa mi er enveiskjørt, og det er heldigvis kjærestens også. Jeg slikket min eksmann ofte der bak når vi hadde sex og innimellom fingret jeg han også.

Han synst det var deilig. Han hadde sey rumpe og ikke hår. Det er kun han jeg har gjort det på for med han var jeg trygg på. Det er jo bare til å utforske og man kan ikke si at man ikke liker det om man ikke har prøvd det. For meg er ingenting ekkelt når det gjelde sex, uten om urin og bæsj. Dersom dere søker på emne og leser om menss erogene soner finner dere at det er mye man kan gjøre der bak som en mann vil få nytelse av, men man prøve seg forsiktig frem.

Jeg er en gutt som bare digger analstimulering både fra andre gutter og fra dama. Hun digger å ta meg med strap-on og vibrerende butplugs, hun digger opplevelsen dette gir meg, helt sinnsykt sterke og deilige orgasmer på meg og det tenner henne vilt: Hvis man spør heteroseksuelle par der kun den ene liker å bli tatt i rumpa, så vil vel svaret være "hun" i et overveldende antall tilfeller?

Mulig jeg er forutinntatt, men jeg tipper dette er rangeringen:. Er enig med deg der. Selv om det er flere som faller utenfor denne rangeringen så tror jeg den er ganske gjengs om man ser det store bildet. Menn har blitt mer våken for at de har en ekstra ting de kan prøve. Flere nettsteder som har sex spalter har prøvd å gjort kvinner og menn oppmerksom på prostata som et nytelsessenter og ikke bare noe som forbindes med gamle menn og kreft.

Fokuset har ofte blitt dreid på kvinnens nytelse tidligere, men heldigvis har mannens nytelse også blitt satt i fokus. Det er mer som ligger i mannens seksualitet enn å dra forhuden fort fram og tilbake til melka kommer ut. Finger i rompa hans er helt naturlig for oss, men ta ham med strap on?? Kunne aldri tenkt meg å, ta en mann. Nei, kunne og ville aldri gjøre det. Liker det ikke, synes det eruinteressant, kjedelig og helt poengløst. Det mest fjerne jeg kan komme på. You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Menn og analsex » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Endringer på moderatorteamet fremover.

Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Report post  ·  1. Posted May 29, Er det like naturlig med analsex for menn som for kvinner? Share this post Link to post Share on other sites. Guest Airi Chikako   0 0. Report post  ·  2. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  3. Guest Blubberella   0 0. Report post  ·  4. Guest AnonymBruker   0 0. Report post  ·  5.

Hinata   Report post  ·  6. Report post  ·  7. Report post  ·  8. Guest ensomvillutforsk   0 0. Report post  ·  9. Gutt87   5. Report post  ·  Er jeg homo eller kan jeg bli det, lurer de, når de oppdager at de liker en finger bak når de har sex med partneren, eller det å sitte på en analplugg når de har sex med seg selv. Alt en mann og en kvinne gjør sammen er hetero-sex, og sex mellom to menn eller to kvinner er homo-sex - dersom det er viktig for dere å definere slikt.

Man kan gjøre mye av det samme, det kommer bare an på hvem du har det med - så slapp av, pust ut og kos deg med det du liker, sier Skrautvol. Sexspaltist og forfatter Tristan Taormino går så langt som å si at alle menn bør prøve analsex.

Mange menn kan synes det er rart i starten, men hun anbefaler å gi det et hederlig forsøk. For prostatakjertelen sin skyld, mannens g-punkt. Et annet viktig moment når det kommer til analsex er at rumpa ikke er selvsmurt slik for eksempel skjeden er. Man er derfor helt avhengig av å tilføre fuktighet selv , i form av glidemiddel.

Dette gjelder selvsagt også for menn. Vær veldig generøs her, det er mye bedre med litt for mye enn litt for lite. Deretter er det viktig å puste. Skal noe som helst inn, enten det er lite eller stort, må muskulaturen slappe av, sier psykologen. Bruk tungen og fingrene, massere lett eller legg noe som vibrerer rundt dette området og prøv deretter, veldig sakte, å føre noe inn. Fortsett å puste, ta inn hver bit av selve opplevelsen: Hvordan kjennes det her?

Får man ikke til å slippe er det bedre og skifte fokus å vente litt, eller gjøre det en annen dag i stedet, legger hun til. Hovedregelen er aldri å føre noe som har vært bak, inn i skjeden. Våtservietter er greit å ha i nærheten, og ekstra kondomer i fall dere bytter fra bak, til fram, i løpet av akten. Ved ikke å bruke kondomer kan man bli smittet av seksuelt overførbare infeksjoner SOI. Vann - og silikonbaserte glidemidler egner seg best sammen med kondomer.

Hold dem derfor rene, for å unngå at de blir eventuelle kilder til smitte. Da er det også viktig at man stimulerer ellers først, og bruker masse glidemiddel. Da blir det heller ikke sånn «Oi, nå har vi analsex», men man er mer i den kåte modusen der det er én av flere ting, sier Anita Skrautvol.

Forspill og til og med vaginalsex er et must for mange før man går «dit», og mange kvinner trenger klitorisstimulering både før og underveis for å slappe av. Det holder ikke bare å være opphisset kroppslig heller, hodet må også være med. Når dere til slutt har bestemt dere for å gi det et forsøk, start med en beskjeden analplugg og øk heller størrelsen på den etter hvert. Sex skal ikke gjøre vondt, så ta det rolig, sier Tristan Taormino.

Kanskje særlig ved analsex er det også et poeng ikke å bli for opphengt i teknikker og punkter. Da kan man fort komme galt av sted, skal vi tro psykolog Anita Skrautvol. Det man bør jobbe med i stedet er å være til stede i sin egen kropp og i situasjonen. Dette gjelder kanskje også spesielt ved anallek, for prøver du å være et annet sted da, blir det sannsynligvis ikke veldig digg.

Det er også kun gjennom god tilstedeværelse at du klarer å være oppmerksom nok på partnerens reaksjoner og signaler, som ofte er subtile og lette å gå glipp av hvis fokuset er et annet sted, oppsummerer hun. Dette er ment som informasjon og inspirasjon til nysgjerrige. Se på det som å utforske erogene soner:. Et kjent triks er at den som blir tatt analt kan forsøke å slappe av og klemme litt til, når partneren trenger inn. Fungerer det ikke så bra, prøv 15 sekunders trikset.

Sett en finger, penis eller leketøyet mot analåpningen og trykk forsiktig i 15 sekunder. Åpningen vil da som oftest gi etter. Å bruke fingrene er en fin måte å beholde styringen på når man utforsker et nytt område. Menn kan for eksempel prøve å finne prostatakjertelen p-punktet, mannens g-punkt som kan føles med fingrene ca. Akkurat som kvinner er ulike i forhold til følsomhet i skjeden, er det også individuelle anatomiske forskjeller hos menn.

Anilingus , også kalt «rimming», betyr at man bruker munnen, leppene og tungen rundt analåpningen og området rundt mellomkjøttet. Her er god hygiene helt avgjørende. En tommelfingerregel kan være at mottakeren vasker seg så nøye med vann eller intimsåpe at det å få et kyss av slikkeren etterpå ikke er en avskrekkende tanke. Analmassasje kan være veldig sensuelt, mener de som er tilhengere av dette. Det finnes en del instruksjonsvideoer på nettet, og det er også mye inspirasjon å hente fra tantrisk sex.

Den sorte analpluggen har for lengst fått selskap av fargerike silikonleketøy, og for de trendy er leketøy i glass i vinden som aldri før. Buttplugs, analkuler, analbeads, analdildo og prostatadildoer med og uten vibrasjon er bare noe av det du kan velge blant. Men det viktigste er at leketøyet har en stopper i den ene enden, slik at det ikke forsvinner opp. Mannen som står bak dette ordet er spaltisten Dan Savage.

Slik kan hun ta ham, akkurat som når hun sitter og rir ham og bestemmer tempo og bevegelser. En frekk form for rollespill. Merk også at det er den som får analsex som bør være den som har styringen.

Massasjeinstitutt oslo homoseksuell vil knulle

feb Slang term brukes ofte som til å spise esel, kaste salat, rimming og rim-job. Vip escort romania hva er rimming Den katolske som reflekterer over fargesterke bilde, det er galt å lage en Norsk homo porno huge gay cock. 1. apr Har lesber, homser og bifile i Norge samme levekår som alle andre? Gutters holdninger til homofili blokkerer for kunnskap som er vesentlig i som ikke tåler homofile, blir seksuelt opphisset av å se bilder der menn har sex med menn. Hva amerikanere ikke trodde: Homser kysser og viser følelser. jul 50 år etter at homoseksualitet ble avkriminalisert i England, hylles den skeive, britiske Gud hva skulle man ikke gjort for å sitte i den rettsalen og følge med. Bildene fikk flere på den tiden til å undres over hvilket forhold Henry Scott Tuke malte unge gutter og spekulasjonene gikk om han hadde mer en. NORSK HOMO DATING BDSM ESCORT PRAGUE